Alt det du elsker fra cirkus samlet i én stor park

Cirkusland slår atter dørene op i hele efterårsferien!
Her har du og hele din familie igen mulighed for at opleve cirkusduften af savsmuld, dyr, candyfloss og meget mere. Få en oplevelse udover det sædvanlige i Danmarks eneste cirkuspark, som igen i år åbner fra den 11. februar til den 19. februar med oplevelser og en masse sjov. Der er noget for hele familien.

Du kan opleve det helt specielle møde, når det vilde vesten forenes med cirkus. Vores cowboys og indianere er vendt tilbage fra prærien, og sammen med helt nye gæstestjerner vil de give jer nogle skægge timer. I Cirkusland kan du i år bl.a. grave guld, bage snobrød, skyde med bue og pil, ride på ponyer, tage en tur på karrusellen, køre i cirkustoget, tage en tur i vores luftgynger eller gå en tur på vandet i vores waterballs. Der er aktiviteter både udendørs og indendørs, så du kan komme i al slags vejr.

Nyheder og nye shows i vinterferien 2017
Oplev den helt nye cirkusforestilling med Cirkus Arenas kronprins Patrick Berdino (kendt fra Vild med dans), hans fætter cirkusprinsen Oliver Berdino og klovnen Berty. En forestilling der byder på vild jonglering, forrygende komik og ikke mindst dromedarer, lamaer, heste, geder og hunde.

Vi hejser ligeledes Cirkuslands flag, for vores sherif El Prebsi, som spilles af Danmarks bedste bugtaler Preben Palsgård, har 40 års jubilæum som artist. Oplev særudstillingen om bugtalerens historie i vores cirkusmuseum.

Hele dagen kan I gå på opdagelse i Cirkusland, hvor der venter et væld af oplevelser og spændende aktiviteter. Oplev den populære cirkusskole, hvor børnene kan blive undervist i alt fra kørsel på éthjulede cykler, linedans og balancebolde til jonglering og djævlespil under ledelse af dygtige artister.

I dagens løb vil der desuden være søløveshow, westernshow og børneshow.

Det vilde vesten i Cirkusland

Bestil billetter

Om forestilling2

firmasalg