Alt det du elsker fra cirkus samlet i én stor park

Sommersæsonen er ovre, og Cirkusland har lukket. Vi vender stærkt tilbage i efterårsferien igen!
Her har du og hele din familie igen mulighed for at opleve cirkusduften af savsmuld, dyr, candyfloss og meget mere. Få en oplevelse udover det sædvanlige i Danmarks eneste cirkuspark, som igen i år åbner fra den 15. oktober til den 23. oktober med oplevelser og en masse sjov. Der er noget for hele familien.

Du kan opleve det helt specielle møde, når det vilde vesten forenes med cirkus. Vores cowboys og indianere er vendt tilbage fra prærien, og sammen med helt nye gæstestjerner vil de give jer nogle skægge timer. I Cirkusland kan du i år bl.a. grave guld, bage snobrød, skyde med bue og pil, ride på ponyer, tage en tur på karrusellen, køre i cirkustoget, tage en tur i vores luftgynger eller gå en tur på vandet i vores waterballs. Der er aktiviteter både udendørs og indendørs, så du kan komme i al slags vejr.

indianere

Nyheder og nye shows i efterårsferien 2016
Vi hejser Cirkuslands flag, for vores sherif El Prebsi, som spilles af Danmarks bedste bugtaler Preben Palsgård, har 40 års jubilæum som artist. Oplev særudstillingen om bugtalerens historie i vores cirkusmuseum.

Hele dagen kan I gå på opdagelse i Cirkusland, hvor der venter et væld af oplevelser og spændende aktiviteter. Oplev den populære cirkusskole, hvor børnene kan blive undervist i alt fra kørsel på éthjulede cykler, linedans og balancebolde til jonglering og djævlespil under ledelse af dygtige artister.

I dagens løb vil der desuden være søløveshow, westernshow, børneshow og en rigtig cirkusforestilling med dyr, klovnen Berty og formidable artister.

Det vilde vesten i Cirkusland

Bestil billetter

Nyheder

Firmasalg