Alt det du elsker fra cirkus samlet i én stor park

Efter succesfulde dage i vinterferien slår Cirkusland atter dørene op. Denne gang i sommerferien fra den 2. juli - 8. august 2016, hver dag fra kl. 10:00-17:00.

Kom helt tæt på dyrene, se søløverne boltre sig i 500.000 kubikmeter vand, kom på et lynkursus i artisteri på vores cirkusskole og vær med i en ægte cirkusforestilling.

Træd ind i Cirkusland og mærk som noget helt nyt stemningen fra det vilde western. Der er noget for hele familien. Du kan møde cowboys og indianere - ja, selv en ægte indianderhøvding er flyttet ind i Cirkusland, hvor du også kan grave guld, bage snobrød (når vejret tillader det), deltage i hesteskokastning og meget meget mere.

Tag børnene med til en sjov dag i Cirkusland

Oplev den populære Cirkusskole i cirkusmuseet, hvor børnene kan blive undervist i alt fra kørsel på éthjulede cykler, linedans og balancebolde til jonglering og djævlespil. Eleverne i cirkusskolen kan prøve alle de forskellige cirkusdiscipliner under ledelse af dygtige artister.

Både før og efter cirkusskolen kan hele familien gå på opdagelse i resten af Cirkusland, hvor der venter et væld af oplevelser og spændende aktiviteter:
I dagens løb vil der være søløveshow, westernshow, børneshow. cirkusforestilling og mulighed for at se Cirkusmuseet, Cirkusbyen og alle dyrene, der bor i Cirkusland.

Visual folder Cirkusland æsel HØJ kopi

Bestil billetter

Nyheder

Firmasalg