Hold dit firma-arrangement i Cirkus Arena

Lørdag den 2. september 2017 har vi én ledig dag tilbage, hvor du eller dit firma har mulighed for at holde alletiders arrangement i Cirkus Arenas store telt i Glostrup.

Der er gode muligheder for selv at udforme, hvordan arrangementet skal forløbe, og vi hjælper dig gerne med gode idéer, hvis du kontakter os på tlf. 20 48 65 83 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Giv dine gæster en helt unik oplevelse med jeres egen private cirkusforestilling eller find jeres indre cirkusdrømme frem, og vælg selv hvad I skal lave i teltet.

Vi har plads til 1750 personer på stolerækkerne eller op til 800 spisende gæster ved runde borde samt god plads til at udfolde sig på dansegulvet i vores cirkusmanege.

Vi har stor erfaring med både firmaarrangementer, private fester, teambuilding og kundepleje, og vi hjælper dig selvfølgelig med at gøre et stur stur nummer ud af det, så menu, underholdning og stemning går op i en højere enhed.

Kontakt os i dag på tlf. 20 48 65 83 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info og priser.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

BILLETKONTOR:
40 30 01 02
Alle ugens dage: kl. 11.00 - 17.00
Eller online døgnet rundt hos Ticketmaster

Virksomheder, events og grupperabat