Støtteforestilling til skadet artist

På fredag den 14. september kl. 17 ved Charlottenlund Strandpark slår vi teltdugen til side for en cirkusforestilling, hvor samtlige billetindtægter går ubeskåret til artisten Tetiana Koreneva fra Bingo Circus Theatre. For en måned siden, den 1. august, kom Tetiana på ulykkelig vis til skade under sit luftnummer i årets forestilling, da hendes wire knækkede.

Tetiana har efterfølgende gennemgået en vellykket operation og er i bedring. De knoglebrud hun fik under ulykken kræver dog tid til at hele, og hele Tetianas tidligere indtægtskilde, artistkunsten, er derfor sat på pause. For at Tetiana kan få ro, både fysisk og økonomisk, så hun kan komme sig på den mest optimale måde, er det med stor glæde, at samtlige artister og al personale i Cirkus Arena kan præsentere denne særforestilling, hvor alle billetindtægter vil gå ubeskåret til Tetiana og hendes fremtidige behandling.

Forestillingen den 14. september i Charlottenlund vil være en helt normal udgave af årets forestilling "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre".

Så har du endnu ikke oplevet årets forestilling, eller vil du gerne opleve den igen, er muligheden der nu samtidig med, at du støtter en god sag. Vi håber på at se så mange af jer som muligt, så vi sammen kan bidrage til den allerede igangværende indsamling.

Køb billet her hele døgnet eller på tlf. 40 30 01 02 (ml. kl. 11-17) og hjælp en afholdt og talentfuld artist i nød.

Vil du læse mere om ulykken og tage del i den igangværende crowdfunding, som ikke indbefatter en billet til cirkus, kan du læse mere her.
Benny Berdinos runde fødselsdag

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
(telefonen er åben hver dag ml. kl. 11-17)

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus