Pressemeddelelser

CLEMENS ER MANDEN BAG ARENAS FORESTILLING I 2018

den 22. november 2017
Cirkus Arena fortsætter den nye eventyrlige stil, der forener børn og voksne i cirkusmagien med kombinationen af musik, eventyr og verdensklasseartisteri. Forestillingen har landspremiere den 28. marts i København. Billetsalget er begyndt i dag kl. 10.

I 2018 er det rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, og sammen giver de årets publikum en rejse til fjerne lande med magiske artister og dyr i ’KLOVNEN OG KRONPRINSEN - JAGTEN PÅ DEN TABTE TÅRE’.

Oplev cirkusmagien med familien
Forestillingens sammenbindende eventyr handler om Cirkuskronprinsen Patricks søgen efter den forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis er gået i stykker. Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, hoppende hotdogs og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Forestillingen samler det bedste fra flere verdener
Med Clemens' talent for ordspil og musik og Patricks talent for artisteri bliver forestillingen et knudepunkt, der indeholder alt det bedste fra teater- og performanceverdenen.

Clemens ser frem til sin første cirkusturné og fortæller:
- ”Efter at have været på landevejen som turnerende musiker i mere end 25 år, haft et hav af roller i tv og været forfatter bag en god portion performanceteater og familieforestillinger, føles det som et naturligt skridt at gå hele vejen i cirkus. Denne gang både som vært, forfatter og instruktør. Min medvært, Patrick Berdino, er min perfekte modvægt. Jeg er god med ord, men tung i røven; Patrick er meget fysisk, endsige akrobatisk og atletisk, i sin scenekunst. Han er født og vokset op i Arena, så han kan hjælpe mig med, hvilke af mine drømme der er realistiske at føre ud i livet. Det er min intention at blande det, jeg kan fra musikbranchen og teaterverdenen ind i cirkusforestillingen. Så vi både får musiske hits til store og små, en god historie og blændende numre fra årets imponerende artister, som vi har castet i hele verden”.

Eventyret fortsætter i 2018
Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestilling blev særlig godt modtaget af publikum og anmeldere i sommers, og vi ser frem til at fortsætte succesen med endnu et cirkuseventyr i det nye år.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
- "I 2017 havde vi en meget vellykket forestilling med kombinationen af cirkus, musik og eventyr. For at imødekomme efterspørgslen fra vores mange glade publikummer har vi valgt at forlænge vores magiske cirkusunivers med endnu et eventyr. Clemens har, ligesom Mille havde det, mange bolde i luften, men jeg ved helt bestemt, at de alle sammen bliver grebet igen! Sådan er det nemlig i cirkus. Vi glæder os alle sammen til at komme i gang med forestillingen, og vi har samlet en række verdensklasseartister specielt til formålet”.
Pressekontakt
Kristoffer Ditlevsen &
Carina Blangsbøll
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

OVER 90.000 SOLGTE BILLETTER I CIRKUS ARENA INDEN PREMIEREN

den 18. marts 2017
Cirkus Arena skyder gang i årets cirkussæson den 23. marts 2017 på Bellahøj, og for første gang nogensinde åbner Arena op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden.

Instruktør Mille Gori udtaler:
- ”I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne”.

Børnenes venner Motor Mille og Bubber skiftes til at være konferencier i løbet af sæsonen.

Vær med når eventyrene kommer til live i manegen
Arenas cirkusdirektør Benny Berdino er tilbage i manegen, hvor han skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger. Han bliver dog afbrudt af Motor Mille og Bubber, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét. I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord. Men bare rolig! Vi har mange flere numre på spil, og sammen kommer I til at møde artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr.

Nytænkning og cirkus-pop
Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden. Mille Gori har sørget for, at cirkus-popmusikken er blevet indspillet, og efter forestillingen kan den købes på CD. Her har en række kendte kunstnere, heriblandt søskendeparret Simon og Cecilie Stenspil, indsunget de syv nye cirkusnumre.

Gode venner gæster Cirkus Arena i 2017
Mille Gori har ligeledes selv skrevet årets manuskript og er for tiden i fuld gang med at instruere forestillingen, som hun også selv medvirker i frem til 31. maj 2017. Fra 1. juni tager Bubber cirkustøjlerne og hopper i manegen til et glædeligt gensyn med minder fra cirkussæsonen 1990, hvor han for første gang var med Cirkus Arena på turné.

Mille Gori, som er god ven af Familien Berdino, glæder sig til at komme med på en rigtig cirkusturné og udtaler:
- ”Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus' magiske univers. Jeg drømte, at jeg havde mit eget cirkus i haven, og min første cykel var en et-hjulet cykel. Mine forældre sagde nemlig, at jeg skulle lære at køre på ét hjul, før jeg kunne få to. I cirkus kan alt lade sig gøre, og min mor lærte mig, at jeg sagtens kunne have et helt cirkus i haven - hvis blot jeg brugte min fantasi. Nu er drømmen blevet til virkelighed. Jeg har lært mere de sidste tre måneder, end jeg har lært de sidste 5 år af mit liv, og jeg elsker det, jeg laver”.

Cirkusdirektør Benny Berdino er ligeledes fuld af forventning til sæsonen og glæder sig til at præsentere forestillingen, efter han sidste år blev hædret med Den Danske Cirkus-ærespris. Benny Berdino udtaler:
- ”Jeg ser frem til, at Arena får besøg af gamle venner, og endnu en solrig cirkussæson med duften af savsmuld, sprøde popcorn, fortryllende artister og en helt ny eventyrlig vinkel".

Cirkus Arena lægger vejen forbi 100 byer med over 150 forestillinger. Vi ser frem til en eventyrlig cirkusfest!

Pressekontakt
Kristoffer Ditlevsen &
Carina Blangsbøll
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

MOTOR MILLE STYRER LØJERNE I CIRKUS ARENA I 2017

den 1. november 2016
Cirkus Arena får i 2017 uventet besøg, når Motor Mille kommer forbi og åbner Cirkus Arenas store eventyrbog.

Cirkus Arenas eventyrlige historie er fortællingen om et magisk og eventyrligt univers, der finder sted under den røde og gule teltdug. Et univers som kun ganske få kender og som kun finder sted, når cirkusdirektør Benny Berdino åbner sin store eventyrbog. Det er historien om en manege, hvor artister fra hele verden drømmer om at optræde, men hvor kun de allerdygtigste får lov. En manege hvor kun fantasien sætter grænser, og alt kan ske.

I 2017 får cirkus uventet besøg fra Ramasjang Øen, for lige som cirkusdirektøren Benny skal til at starte på sit eventyr, dukker Motor Mille op med et stort ønske om at overtage fortællingen af den eventyrlige historie. Og hun får lov.

Om Motor Mille holder sig til eventyret, eller om hun lader fantasien løbe af med sig, kan vi desværre ikke fortælle. Men vi kan afsløre så meget, at du kommer til at møde artister i verdensklasse. Artister fra hele verden, der på magisk vis alle bærer rundt på et eventyr. Glæd dig, det gør vi!

Skynd dig at få fat i en billet til dette års fortryllende og eventyrlige Cirkus Arena-forestilling. Billetsalget til forestillingerne i København starter den 15. november på Ticketmaster.dk

Motor Mille præsenterer forestillingen fra den 23. marts til den 31. maj 2017. Herefter overlader hun roret til hele Danmarks Bubber, som vender tilbage til cirkuslivet efter 20 år. Bubber præsenterer forestillingen fra den 1. juni til den 7. august. Herefter vender Motor Mille tilbage og leder publikum gennem forestillingen frem til sæsonens afslutning.

Cirkus Arena
Presseafdelingen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR (fra marts 2018):

40 30 01 02
Alle ugens dage: kl. 11.00 - 17.00

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus