Pressemeddelelser

CLEMENS ER MANDEN BAG ARENAS FORESTILLING I 2018

den 22. november 2017
Cirkus Arena fortsætter den nye eventyrlige stil, der forener børn og voksne i cirkusmagien med kombinationen af musik, eventyr og verdensklasseartisteri. Forestillingen har landspremiere den 28. marts i København. Billetsalget er begyndt i dag kl. 10.

I 2018 er det rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, og sammen giver de årets publikum en rejse til fjerne lande med magiske artister og dyr i ’KLOVNEN OG KRONPRINSEN - JAGTEN PÅ DEN TABTE TÅRE’.

Oplev cirkusmagien med familien
Forestillingens sammenbindende eventyr handler om Cirkuskronprinsen Patricks søgen efter den forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis er gået i stykker. Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, hoppende hotdogs og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Forestillingen samler det bedste fra flere verdener
Med Clemens' talent for ordspil og musik og Patricks talent for artisteri bliver forestillingen et knudepunkt, der indeholder alt det bedste fra teater- og performanceverdenen.

Clemens ser frem til sin første cirkusturné og fortæller:
- ”Efter at have været på landevejen som turnerende musiker i mere end 25 år, haft et hav af roller i tv og været forfatter bag en god portion performanceteater og familieforestillinger, føles det som et naturligt skridt at gå hele vejen i cirkus. Denne gang både som vært, forfatter og instruktør. Min medvært, Patrick Berdino, er min perfekte modvægt. Jeg er god med ord, men tung i røven; Patrick er meget fysisk, endsige akrobatisk og atletisk, i sin scenekunst. Han er født og vokset op i Arena, så han kan hjælpe mig med, hvilke af mine drømme der er realistiske at føre ud i livet. Det er min intention at blande det, jeg kan fra musikbranchen og teaterverdenen ind i cirkusforestillingen. Så vi både får musiske hits til store og små, en god historie og blændende numre fra årets imponerende artister, som vi har castet i hele verden”.

Eventyret fortsætter i 2018
Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestilling blev særlig godt modtaget af publikum og anmeldere i sommers, og vi ser frem til at fortsætte succesen med endnu et cirkuseventyr i det nye år.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
- "I 2017 havde vi en meget vellykket forestilling med kombinationen af cirkus, musik og eventyr. For at imødekomme efterspørgslen fra vores mange glade publikummer har vi valgt at forlænge vores magiske cirkusunivers med endnu et eventyr. Clemens har, ligesom Mille havde det, mange bolde i luften, men jeg ved helt bestemt, at de alle sammen bliver grebet igen! Sådan er det nemlig i cirkus. Vi glæder os alle sammen til at komme i gang med forestillingen, og vi har samlet en række verdensklasseartister specielt til formålet”.
Pressekontakt
Kristoffer Ditlevsen &
Carina Blangsbøll
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
Alle ugens dage: kl. 11.00 - 17.00

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus