Pressemeddelelser

Piraterne ta'r på nye eventyr i Cirkusland i vinterferien

den 10. januar 2019
Få en hyggelig familieoplevelse, når Cirkusland i Slagelse åbner dørene op med nye shows i vinterferien fra den 9. til den 17. februar 2019 - alle dage fra kl. 10-16.

I 2018 fik Cirkusland skabt et helt nyt pirattema, og i vinterferien 2019 kan du møde vores velkendte pirater på nye eventyr, fortæller parkchef Suzanne Berdino.

Oplevelser for hele familien
Hele dagen har I mulighed for sammen at gå på opdagelse i vores cirkuspark og komme tættere på cirkuslivet, og vores dejlige dyr i deres stalde. Oplev piratparaden hver dag kl. 11:15, eller tag en tur på skattejagt, hvor I kan vinde en flot præmie. Alle aktiviteter og shows er gratis, når entreen er betalt, så der opstår ingen uventede udgifter.

Shows i vinterferien 2019
I løbet af dagen har du mulighed for at opleve forskellige shows. Den internationalt kendte søløvetræner Patrick Harrison besøger os, og han optræder med Cirkuslands egne søløver Luna, Sally og Oscar i alletiders søløveshow. Herudover kom du opleve Kalle Kanonkugle og hans piratvenner, når de underholder børn og barnlige sjæle på scenen i legeland. I den store cirkusforestilling kan du bl.a. opleve den italienske pizza-klovn Luigi, heste, dromedarer, lamaer, dygtige artister og meget mere. Det hele bliver præsenteret af Suzanne Berdino.

Cirkuspark og legeland i al slags vejr
Temaparken byder på dyrestalde, indendørsmanege, vores helt egen cirkusudstilling med både antikke og nyere cirkusting, et 500.000 liters søløvebassin, cirkusskole, vores store indendørsområde med alt fra minigolf, til bistro og showscene. Prøv bl.a. vores antikke karrusel, kør en tur med vores lille tog, rid på rodeotyr eller afprøv din balance og gå på vandet i vores waterrollers.

For yderligere info kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40 33 12 13.

Elefantprojekt skal sikre en fremtid i Danmark for Cirkus Arenas elefanter

den 17. september 2018
Cirkus Arena vil sammen med Dyrenes Beskyttelse og Knuthenborg Safaripark arbejde for at opføre et nyt hjem til de cirkus-elefanter, som sendes på tidlig pension, når Folketinget den kommende tid ventes at forbyde eksotiske dyr i cirkus. Alle tre parter er enige om, at man fra politisk side bør igangsætte det næste skridt i elefanternes liv senest ved årsskiftet.

Når Folketinget inden for de kommende måneder ventes at stemme et lovforslag igennem om at forbyde eksotiske dyr i cirkus, står elefanterne fra Cirkus Arena, Lara, Djungla og Jenny, uden et hjem. Men ikke længe, hvis det står til Dyrenes Beskyttelse, Knuthenborg Safaripark og Cirkus Arena. Parterne er blevet enige om at arbejde for et nyt elefantanlæg som en del af Knuthenborg Safaripark, hvor cirkuselefanterne kan tilbringe deres otium under de bedste forhold.

”Vi er meget glade for, at vilde dyr nu ikke længere skal optræde i cirkus, men der skal også tages ordentligt af de dyr, som sendes på tidlig pension som følge af lovændringen. Dyr, som har optrådt hele deres liv i cirkus, kan ikke bare lukkes ud i det fri. Derfor glæder det mig meget, at vi nu ser ud til at kunne finde en rigtig god løsning, hvor elefanterne får lov til at blive i Danmark under de bedste betingelser, og ikke sendes til dårlige forhold i udlandet,” siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

Ambitionen er, at det nye elefantanlæg skal løfte overlæggeren for god dyrevelfærd hos elefanter i zoologiske haver med hensyn til 200.000 m2 plads i det fri, gode indendørs faciliteter og rig aktivering i anlægget. Knuthenborg Safaripark vil ansætte to faglærte dyrepassere til at tage sig af elefanterne, samt en ekstern elefantekspert som sammen med elefantpasserne fra Cirkus Arena skal hjælpe elefanterne i overgangen fra cirkus til safaripark.

”Knuthenborg Safaripark har de helt ideelle rammer for at opføre et moderne, ambitiøst elefantanlæg med dyrevelfærd i absolut topklasse. Elefanter danner så stærke familieære bånd, at de oplever stor sorg, når de mister et familiemedlem. Derfor er det rigtig vigtigt for os, at vi tager alle tre ind, så vi kan bevare elefanternes gode relation til hinanden,” siger chefzoolog i Knuthenborg Safaripark, Rasmus Nielsen.

Også Cirkus Arena ser Knuthenborg Safaripark som den bedste arvtager til deres elefanter, og ønsker fra politisk side en hurtig overgangsordning.

”Der har fra politisk side været mange forslag i luften, men forslaget fra Knuthenborg Safaripark er langt det mest seriøse og det bedste for elefanterne, når forbuddet træder i kraft. Beslutningen om forbuddet er stort set truffet fra politisk side, og dermed er en mangeårig æra slut for dansk cirkus. Derfor forventer vi også, at politikerne aktivt er med til at hjælpe elefanterne videre til det næste skridt i deres liv hurtigst muligt – gerne allerede fra årsskiftet,” siger turnéchef, Klaus Jochumsen, fra Cirkus Arena.

Dermed er alle tre parter enige om, at cirkuselefanternes fremtid bør ligge i Knuthenborg Safaripark, og at en afklaring om den konkrete fremtid bør findes hurtigst muligt fra politisk side. Parterne håber, at politikerne vil tage godt imod deres forslag, som de ser som den bedste løsning for elefanterne, når de mulige løsningsmodeller skal behandles.
Pressekontakt
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
(telefonen åbner igen marts 2019)

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus