Pressemeddelelser

OVER 90.000 SOLGTE BILLETTER I CIRKUS ARENA

den 18. marts 2017
Cirkus Arena skyder gang i årets cirkussæson den 23. marts 2017 på Bellahøj, og for første gang nogensinde åbner Arena op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden.

Instruktør Mille Gori udtaler:
- ”I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne”.

Børnenes venner Motor Mille og Bubber skiftes til at være konferencier i løbet af sæsonen.

Vær med når eventyrene kommer til live i manegen
Arenas cirkusdirektør Benny Berdino er tilbage i manegen, hvor han skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger. Han bliver dog afbrudt af Motor Mille og Bubber, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét. I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord. Men bare rolig! Vi har mange flere numre på spil, og sammen kommer I til at møde artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr.

Nytænkning og cirkus-pop
Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden. Mille Gori har sørget for, at cirkus-popmusikken er blevet indspillet, og efter forestillingen kan den købes på CD. Her har en række kendte kunstnere, heriblandt søskendeparret Simon og Cecilie Stenspil, indsunget de syv nye cirkusnumre.

Gode venner gæster Cirkus Arena i 2017
Mille Gori har ligeledes selv skrevet årets manuskript og er for tiden i fuld gang med at instruere forestillingen, som hun også selv medvirker i frem til 31. maj 2017. Fra 1. juni tager Bubber cirkustøjlerne og hopper i manegen til et glædeligt gensyn med minder fra cirkussæsonen 1990, hvor han for første gang var med Cirkus Arena på turné.

Mille Gori, som er god ven af Familien Berdino, glæder sig til at komme med på en rigtig cirkusturné og udtaler:
- ”Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus' magiske univers. Jeg drømte, at jeg havde mit eget cirkus i haven, og min første cykel var en et-hjulet cykel. Mine forældre sagde nemlig, at jeg skulle lære at køre på ét hjul, før jeg kunne få to. I cirkus kan alt lade sig gøre, og min mor lærte mig, at jeg sagtens kunne have et helt cirkus i haven - hvis blot jeg brugte min fantasi. Nu er drømmen blevet til virkelighed. Jeg har lært mere de sidste tre måneder, end jeg har lært de sidste 5 år af mit liv, og jeg elsker det, jeg laver”.

Cirkusdirektør Benny Berdino er ligeledes fuld af forventning til sæsonen og glæder sig til at præsentere forestillingen, efter han sidste år blev hædret med Den Danske Cirkus-ærespris. Benny Berdino udtaler:
- ”Jeg ser frem til, at Arena får besøg af gamle venner, og endnu en solrig cirkussæson med duften af savsmuld, sprøde popcorn, fortryllende artister og en helt ny eventyrlig vinkel".

Cirkus Arena lægger vejen forbi 100 byer med over 150 forestillinger. Vi ser frem til en eventyrlig cirkusfest!

Pressekontakt
Kristoffer Ditlevsen &
Carina Blangsbøll
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

MOTOR MILLE STYRER LØJERNE I CIRKUS ARENA I 2017

den 1. november 2016
Cirkus Arena får i 2017 uventet besøg, når Motor Mille kommer forbi og åbner Cirkus Arenas store eventyrbog.

Cirkus Arenas eventyrlige historie er fortællingen om et magisk og eventyrligt univers, der finder sted under den røde og gule teltdug. Et univers som kun ganske få kender og som kun finder sted, når cirkusdirektør Benny Berdino åbner sin store eventyrbog. Det er historien om en manege, hvor artister fra hele verden drømmer om at optræde, men hvor kun de allerdygtigste får lov. En manege hvor kun fantasien sætter grænser, og alt kan ske.

I 2017 får cirkus uventet besøg fra Ramasjang Øen, for lige som cirkusdirektøren Benny skal til at starte på sit eventyr, dukker Motor Mille op med et stort ønske om at overtage fortællingen af den eventyrlige historie. Og hun får lov.

Om Motor Mille holder sig til eventyret, eller om hun lader fantasien løbe af med sig, kan vi desværre ikke fortælle. Men vi kan afsløre så meget, at du kommer til at møde artister i verdensklasse. Artister fra hele verden, der på magisk vis alle bærer rundt på et eventyr. Glæd dig, det gør vi!

Skynd dig at få fat i en billet til dette års fortryllende og eventyrlige Cirkus Arena-forestilling. Billetsalget til forestillingerne i København starter den 15. november på Ticketmaster.dk

Motor Mille præsenterer forestillingen fra den 23. marts til den 31. maj 2017. Herefter overlader hun roret til hele Danmarks Bubber, som vender tilbage til cirkuslivet efter 20 år. Bubber præsenterer forestillingen fra den 1. juni til den 7. august. Herefter vender Motor Mille tilbage og leder publikum gennem forestillingen frem til sæsonens afslutning.

Cirkus Arena
Presseafdelingen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 31 10 10 06

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

BILLETKONTOR (fra marts 2018):
40 30 01 02
Alle ugens dage: kl. 11.00 - 17.00

Eller online døgnet rundt hos Ticketmaster

Virksomheder, events og grupperabat