Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Fest i cirkus' magiske rammer

Lej et helt cirkustelt til en perfekt ramme om den næste fest eller event.

Der er gode muligheder for selv at udforme, hvordan arrangementet skal forløbe, og vi hjælper dig gerne med gode idéer, hvis du kontakter os på tlf. 20 48 65 83 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Giv dine gæster en helt unik oplevelse med jeres egen private cirkusforestilling med egne favoritter fra Arenas forestillinger eller find jeres indre cirkusdrømme frem, og vælg selv hvad I skal lave i teltet.

Vi har plads til 1750 personer på stolerækkerne eller op til 800 spisende gæster ved runde borde samt god plads til at udfolde sig på dansegulvet i vores cirkusmanege. Vi er også leveringsdygtige i større eller mindre telte, så den helt rette atmosfære omkring dit arrangement kan skabes.

Vi har stor erfaring med både firmaarrangementer, private fester, teambuilding og kundepleje, og vi hjælper dig selvfølgelig med at gøre et stur stur nummer ud af det, så menu, underholdning og stemning går op i en højere enhed.

Kontakt os i dag på tlf. 20 48 65 83 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info og priser.
"Fest, farver, flotte cirkusnumre, god mad, drikke, musik...
ja, alle forudsætninger var til stede for, at vi kunne holde sommerfest for alle ABB-medarbejdere i Danmark under Cirkus Arenas teltdug. Alle var enige om, at det var en forrygende fest, og som arrangør kan jeg kun sige, at vi følte os i trygge hænder, lige fra den første forespørgsel til selve festen. Kollegerne var vildt begejstrede, og dansegulvet i manegen var fyldt lige til festen sluttede! En rigtig dejlig fest, som vi kun kan anbefale!"


Bente Lindholm Sørensen, ABB.
"Det var en stor fornøjelse...
at følge hele opsætningen. Dygtige og kompetente folk afviklede festen med stor præcision, og aftaler blev holdt til punkt og prikke. Gæsterne har i rosende vendinger omtalt hele arrangement. Alt fra ankomst hvor der var jonglører og artister på gårdspladsen, til teltet hvor de blev overraskede og imponerede over den fine opdækning, den gode mad og vin, de ekstremt flotte cirkusnumre, samt fyrværkerierne og musikken til dansen".


Klaus Bonde Larsen, privat fest.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
(telefonen åbner fra 6. april 2020)
Send evt. en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat
inden telefonen åbner

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus