Info om coronavirus

Cirkusland i Slagelse har åbent hver weekend og helligdage
De udendørs kulturinstitutioner har fået lov til at åbne igen, så Cirkusland i Slagelse åbner op for alle udendørs aktiviteter og forlystelser hver weekend frem mod sommerferien.

De indendørs haller med shows, museum og stalde er dog fortsat lukket pga. covid19-restriktionerne.
Vigtigt - med genåbningen af Cirkusland følger desuden et nyt krav fra myndighederne om, at alle gæster skal fremvise en negativ covid19-test ved indgangen.

Midlertidig nedlukning af Cirkus Arenas turné 2021 frem til den 5. juni
Vi har glædet os meget til at spille cirkus for jer, men vi må desværre meddele, at alle forestillinger frem til og med den 5. juni er aflyste, da vi stadig mangler klare retningslinjer ift. afholdelse af større arrangementer.

Selvom samfundet så småt er begyndt at åbne op, er det endnu ikke blevet politisk besluttet (opdateret den 28. april 2021) hvilke restriktioner, kulturlivet skal være underlagt fra den 6. maj (uge 18). Det vil sige, at vi endnu ikke med sikkerhed ved, hvor mange publikummer vi må spille for, hvordan forestillingerne skal afvikles m.m. En ekspertgruppe præsenterede i slutningen af uge 16 en række længe ventede anbefalinger til genåbningen af kulturlivet. Anbefalinger som lover godt ift. igen at kunne samle publikum i cirkus. Vi ved bare endnu ikke præcist, hvordan de nærmere retningslinjer bliver. Aftalepartierne skal nemlig først blive enige om de endelige restriktioner, hvilket der er indkaldt til forhandlinger om i slutningen af uge 17.

Vi har ventet i over en måned på de endelige restriktioner, som kulturlivet skal være underlagt, og vi må derfor desværre meddele, at første forestilling ikke kan være klar til at finde sted som oprindeligt planlagt den 6. maj - kun få dage efter restriktionerne bliver udmeldt.

Vores mange udenlandske artister og medarbejdere som sammen skaber cirkusforestillingen er ikke kommet til Danmark endnu pga. den globale covid19-nedlukning samt uvisheden omkring restriktionernes fortsatte indflydelse på så stor en produktion, som årets turné er. De befinder sig stadig i deres hjemlande og skal først hertil og dernæst i isolation, før vi kan påbegynde prøverne på forestillingen, der kræver disse forberedelser for at leve op til den kvalitet, vi ønsker at præsentere jer for.

For at have mulighed for at leve op til de kommende restriktioner og samtidig skabe en god forestilling for vores publikum, ser vi os derfor nødsaget til at aflyse alle forestillinger frem til den 5. juni. Som det ser ud nu, kan den første forestilling tidligst finde sted den 6. juni i Esbjerg, men I kan løbende holde jer orienteret her på vores hjemmeside.

Ligeså snart vi kender restriktionerne, vi må åbne efter, begynder vi arbejdet med at flytte alle forestillinger, som er berørte af nedlukningen. Vi lover at skynde os, og alle berørte billetkøbere vil herefter hurtigst muligt modtage en opfølgende mail fra vores billetkontor. I mailen vil man kunne læse den nye dato, forestillingen bliver spillet i stedet, og anmode om at få billetten refunderet, såfremt den nye dato ikke passer.

Tak for tålmodigheden og på gensyn i cirkusteltet! ❤️

Mange venlige hilsner
Alle os i Cirkus Arena

Opdateret den 28. april 2021.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus