Info om coronavirus

Ingen cirkusforestillinger i sæson 2020
Vi skulle i år have fejret 65 års jubilæum, for siden 1955 har Cirkus Arena hvert år samlet børn og voksne om cirkus' magiske verden. Vi havde glædet os helt vildt, men i år bliver det desværre ikke muligt, da vi ikke må forsamles pga. COVID-19.

Som konsekvens af myndighedernes fortsatte forbud mod forsamlinger på over 500 mennesker frem til den 31. august - dagen efter årets sidste forestilling skulle have været spillet - har vi desværre ikke mulighed for at spille nogen af vores planlagte cirkusforestillinger for jer i år.

Alle berørte billetkøbere, som har købt billetter via Ticketmaster, vil blive kontaktet af Ticketmaster pr. mail med oplysninger om billetprocedurer mandag den 4. maj (tjek evt. spam-mappen hvis mailen ikke ligger i din indbakke). Har du købt billet via Ticketmaster og mod forventning ikke modtaget en e-mail, vil vi bede dig skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du købt billet via en anden forhandler, vil vi bede dig rette henvendelse til det sted, hvor du har købt billetten. De vil kunne svare dig på, om din billet kommer til at gælde til en af vores andre forestillinger, efter forsamlingsforbuddet er ophørt, eller om dine billetter eventuelt bliver refunderet automatisk.

Vi har længe arbejdet på en løsning, så vi kunne komme på landevejen i år. Det lod sig dog ikke gøre. Vi takker derfor for jeres tålmodighed og forståelse. Vi har desværre måttet sadle om nogle gange, da forsamlingsforbuddet er blevet forlænget undervejs.

Vi ønsker for jer alle, at I kommer igennem denne tid på bedste vis, og vi ser frem til at kunne spille for jer i 2021.

Mange venlige hilsner
Alle os i Cirkus Arena


CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
Åbner igen medio marts 2021
Send evt. en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat
inden telefonen åbner

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus