Slider

Cirkus Arena i Grønland

Med Bubber og Julie Berthelsen

Fra den 3. - 8. oktober 2023

Cirkus Arena indleder årets Grønlandsturné med stjernebesætning og prisvindende artister, der lover at bringe magi, latter og utrolige præstationer til de grønlandske byer.

Det er 38. gang, at Benny Berdino og hans cirkustrup besøger landet med en forestilling der forener børn og voksne i cirkusmagien med kombinationen af musik, eventyr og artisteri i verdensklasse.


Oplev cirkusmagien med familien
Julie Bertelsen og Bubber, to af Danmarks mest elskede underholdere, vil fungere som værter for denne fantastiske rejse ind i cirkusverdenen. Deres karisma og energi vil føre publikum gennem en uforglemmelig oplevelse.

Internationale kunstnere som Jelena Vasiljeva og David Hammarberg vil forbløffe publikum med deres færdigheder inden for luftakrobatik og trylleri. Deres optræden er fyldt med spænding og elegance og er en sand hyldest til cirkuskunstens skønhed. Bonbon og klovnen Martino vil bringe latteren frem hos både børn og voksne med deres morsomme og hjertevarme optrædener. Deres komiske timing og skøre påfund vil få smilet frem på alles læber. Søskendeparret Julia og Joakim Myllykangas, prismodtagere ved årets cirkuspris, vil efterlade publikum måbende over deres talent og dygtighed.

Bubber som er kendt fra TV og sangerinden Julie Berthelsen leder publikum gennem forestillingen på både grønlandsk og dansk.

Cirkus Arena besøger:
3. oktober Ilulissat - Sportshallen kl. 18.30
4. oktober Aasiaat - Sportshallen kl. 18.30
5. oktober Maniitsoq - Sportshallen kl. 18.30
6. oktober Sisimiut - Sportshallen kl. 18.30
8. oktober Nuuk - Inussivik kl. 13 og 16

Køb billet
Billetter kan købes hos Pisiffik samt ved døren 1 time før forestillingen. Billetterne koster 170 kr. pr. stk.

Børn under 2 år er gratis i Grønland.


CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 31 10 10 06

(Åbent søndag kl. 12-17. Indtil da send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus