Image is not available
Din cirkustur

Her kan du finde svar på de hyppigste spørgsmål inden din tur i Cirkus Arena.

Slider

Vælg hvad du skal besøge

eller

Cirkus Arena - Forestillingen

Billetter Billetter til 2020 og 2021 - hvad sker der med dem?

Har du købt din billet via Ticketmaster og har du valgt at beholde din billet fra 2020 eller 2021 og overføre den til 2022, vil du inden længe modtage en mail med den nye spilledato, billetten gælder til
Har du købt din billet via et andet salgsted, vil vi bede dig kontakte dem, som du har købt billetten af. De vil kunne fortælle dig, om billetten bliver refunderet eller flyttet.

Ur Hvor lang tid varer forestillingen?

Forestillingen varer ca. 2 ½ timer inklusiv pause.

Billetter Hvordan får jeg mine billetter?

Du kan bestille dine billetter online døgnet rundt via Ticketmaster.dk.

Billetter købt online bliver sendt til din e-mail og skal blot printes ud og vises ved indgangen til teltet.

Billetter Kan jeg få rabat?

Ja. Vi tilbyder en progressiv rabatordning ved køb af min. 25 billetter. Køb flere og spar mere! Læs mere under virksomheder, events og grupperabat.

Dersom du ønsker at købe billet gennem en rabatordning, skal billetten bestilles ved at ringe til salgschef Carsten Mærsk på tlf. 20 48 65 83. Rabatter kan ikke indløses online.

Billetter Udsolgt! Hvad gør jeg?

Viser Ticketmaster ved dit online billetkøb 'Få eller ingen ledige billetter', kan billetter bestilles via vores billettelefon på 40 30 01 02 i stedet. Står der derimod at forestillingen er 'Udsolgt', er der ingen ledige billetter til forestillingen.

Parkering Hvordan er parkeringsmulighederne?

Dette varierer. Der er ikke altid tildelt parkeringspladser fra kommunens side, men ofte er det muligt at parkere langs vejene. Hold dog øje med skiltningen.

Kort Kan jeg betale med kort?

Du kan betale med kort både på billetkontoret og i boderne.
I boderne er det dog en klar fordel at have kontanter med, da det vil gøre ekspeditionstiden hurtigere. Bemærk venligst at hvis børnene skal ride på en pony, prøve rutchebanen, købe lyssværd eller far og mor skal have kaffe, så tager vi ikke imod kort disse steder.

Kørestol Hvad hvis jeg kommer i kørestol?

Kørestolsbrugere kan kun placeres på 3. række i logen. Billetprisen for kørestolsbrugere på 3. række i logen er 190 kr. Evt. ledsager er gratis mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort, ellers er den normale billetpris 280 kr. Vores servicepersonale står altid parat til at hjælpe jer til rette i teltet. For at benytte denne ordning skal du kontakte vores billetkontor ved at udfylde formularen på denne side.

Fra den 15. marts 2021 kan du også ringe ind og bestille på tlf. 40 30 01 02 (åben dagligt mellem 11.00 - 17.00).

På pladsen rummer vores faciliteter også handicap-toilet.

Kort Kan jeg benytte ledsagerkort?

Ja. Handicappede kan gratis medtage en ledsager i cirkus, hvis denne har et gyldigt ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationers Brugerservice. Læs mere herom. Du reserverer ledsagerbilletten ved at udfylde formularen på denne side. Billetten kan dermed ikke købes direkte gennem Ticketmaster.

Fra den 15. marts 2021 kan du også ringe til billetkontoret og bestille din ledsagerbillet på tlf. 40 30 01 02.

Dyr Må jeg gå ind på pladsen og se dyrene?

Du er altid velkommen til at besøge os på vores udendørsarealer og se på dyrene. Vi henstiller til, at dyrene ikke fodres.

Mad og drikke Må jeg medbringe min egen mad og drikke?

Vi ser gerne, at vores cirkusgæster benytter boderne i forteltet. De byder på et stort udvalg af slik, popcorn, fastfood og drikkevarer, som kan nydes både før og under forestillingen.

Er der koldt eller varmt i teltet?

Vi opfordrer alle til at klæde sig på efter vejret. Er vejret koldt udenfor, bliver cirkusteltet dog behageligt opvarmet med varmekanoner. Er det sol og sommer og varmt i vejret udenfor, bliver det nederste sejl af siden på teltet ofte taget af, så der kan strømme frisk og kølig luft ind i teltet.

Børn

Priser for børn Er der særskilte billetpriser for børn?

Børn under 2 år sidder gratis på skødet. Dvs. børn fra de er fyldt 2 år skal have deres egen billet.

Alder Hvor gammel skal man være?

Cirkus Arena er for alle; store og små. Vi gør dog opmærksom på, at der i løbet af forestillingen vil blive spillet musik, som for nogen kan virke høj, og under motorcykel-nummeret vil der forekomme motorlyde. Der vil ligeledes være blinkende lys.

Sæder til børn Kan jeg låne børnesæder?

I souvenirboden er det muligt at låne børnesæder ved betaling af et depositum på 100 kr.

Barnevogn og klapvogn Må jeg tage barnevogn med ind i teltet?

Det er tilladt at have barnevogn med i cirkus, men i selve cirkusteltet kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke tillade barnevogne. Under forestillingen kan barnevogne derfor parkeres i forteltet. Dette sker på eget ansvar.

Ur Hvornår åbner cirkuspladsen?

Cirkuspladsen er åben for besøg lige fra teltet rejses. Billetkontoret åbner hver dag kl. 11:00. Kiosker og aktiviteter åbner 1 time før dagens forestilling. Der åbnes ind til teltet en halv time før, forestillingen begynder.

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os endelig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hele året.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus