Pressemeddelelser

Cirkus Arena præsenterer supercirkus i 2024

Fra marts til august besøger Cirkus Arena 90 danske byer med årets mest spektakulære cirkusforestilling for hele familien.

Sammen med Bubber og Malene Qvist vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – det er rigtig cirkus!


Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
“I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Det er det cirkus kan.”

ET NYT ANSIGT OG EN GAMMEL KENDING
Hele Danmarks Bubber er tilbage som sprechstallmeister i 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra den danske poptrio Sukkerchok, som har storhittet med sangene "Det' Det" og "Hvor Som Helst – Når Som Helst". Malene er også kendt som børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klump-universet, og hun står bag konceptet Malene fra Villa Violvej, hvor hun underholder med skønne sang-hits.

ÅRETS MEST SPEKTAKULÆRE SHOW
Duo Garcia indtager manegen i raketfart, når de optræder svævende i luften på deres helt egen rumraket. Oplev også de unge Garcia Brothers erobre manegen med styrke, kropskontrol og talent ud over alle grænser. Og bare vent - de vil også få dig til at holde vejret, når de med imponerende præcision skyder med bue og pil – med fødderne!

Robi Berousek deltog i januar i verdens førende cirkusfestival i Monte Carlo, hvor han modtog 'Cirkusvennernes Særlige Pris' for sit imponerende balancenummer. Her balancerer og jonglerer Robi på sine løststående stiger. Et utroligt nummer som kan opleves i årets forestilling.

Oplev luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer i deres nyopfundne perch-nummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve BMX-ryttere, farefuld action, magi og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser. Du kan også se frem til at møde de fjollede æsler, der har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.

For yderligere information eller aftaler om interview kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 31 10 10 06.


CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Åbent dagligt kl. 12 - 17. Indtil da send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus