Pressemeddelelser

Clemens og Cirkus Arena åbner Danmarks største Halloweenshow på Bellahøj

Vi går efteråret i møde, og det betyder, at Halloween-sæsonen er begyndt. Men der har manglet noget mere end græskarudskæring, uhyggelige kostumer og slik eller ballade - derfor er Clemens og Cirkus Arena gået sammen om at lave børnefamiliernes nye efterårstradition: HALLOWEEN CIRKUS!

Clemens udtaler:
- “Fantasien kender ingen grænser, når uhyggen tages under kærlig behandling og manifesterer sig i skræmmende børnekostumer. Men hvad skal de små udklædte monstre egentlig gi’ sig til, når først de har samlet slik eller lavet ballade i det lokale kvarter?

En helt ny totaloplevelse
Vi har skruet op for både musik, action, humor og lysshow til dette års banebrydende totaloplevelse: Halloween Cirkus. Det er en helt ny måde at lave cirkus på, som spænder over musical til komedie til traditionelt cirkus.

Hovedkræfterne i manegen er Clemens og Szhirley, som kommer fra musik- og teaterbranchen, og til at bygge bro mellem kunstarterne har de taget cirkusartisten Patrick Berdino under deres vinger, mens Patrick Spiegelberg, som har produceret Halloweenmonstre for Tivoli og Halloweensuccesen Horror Drive Thru, sørger for, at det bliver en uhyggelig flot oplevelse.

Vi har med nogle kunstnere at gøre som elsker halloween, og de synes alle, at der har manglet en scenekunstnerisk oplevelse for børn, der tager traditionen alvorligt. Derfor er de fire gået sammen for at forny den 250 år gamle cirkustradition i Halloween Cirkus.

Szhirley udtaler:
- “Til Halloween kan vi alle være lige grimme. Om man er klædt ud som heks eller troldmand, så viser Halloween os, at vi ikke kan dømme en bog på dens cover. Man skal altid kradse lidt i overfladen for at se, hvordan mennesket inde bagved er. Det budskab bliver noget vi prøver at pakke ud i forestillingen i fællesskab med publikum.

Jeg glæder mig til at optræde i en rund cirkusmanegen for første gang, man kommer tættere på hinanden fordi man spiller hele vejen rundt og sammen med publikum har vi en fælles mission vi skal løse og det tror jeg bliver rigtig sjovt.”

De udklædte monstre vil stoppe mobning
Forestillingens underliggende budskab er klart, mobning skal stoppes. I cirkus og til halloween kan vi alle være lige store freaks, og det prøver årets Halloween Cirkus på humoristisk vis at vise os. Vi kan være lige almindelig eller lige ualmindelige, og i cirkus er der plads til alle typer mennesker og alle former for talent. Vi er alle forskellige, men vi er også afhængige af hinanden i cirkus, og sådan er det også i den virkelige verden.

Halloween Cirkus anbefales til børnefamilier fra 5 år og op. Alle inviteres til at dukke op i Halloweenudklædning, da der uddeles uhyggeligt gode præmier til dagens bedste og værste udklædning.


- Forestillingen er en co-produktion mellem Clemens og Cirkus Arena.
- Premiere 13. oktober 2022 med shows gennem hele efterårsferien på Bellahøj Cirkusplads i København.
- Sidste show spilles allehelgensaften 31. oktober 2022.


For yderligere information eller aftaler om interview kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 31 10 10 06.


CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Telefonen er lukket pt. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus