Pressemeddelelser

Som konsekvens af COVID-19 og myndighedernes fortsatte forbud mod forsamlinger på over 500 mennesker frem til den 31. august, har vi desværre ikke mulighed for at spille nogen af vores planlagte cirkusforestillinger for jer i 2020. Har du billet, kan du læse mere her.

Vi er i fuld gang med at stable sæson 2021 på benene, og vi glæder os virkelig meget til at kunne invitere publikum indenfor i cirkusteltet igen.

Bubber fortsætter cirkuslivet med jubilæumsshow i 2020

den 10. februar 2020
Når Cirkus Arena i 2020 fejrer 65 års jubilæum, er det med Bubber i spidsen som årets konferencier. Som medkonferencier får Bubber selskab af sangfuglen Julie Berthelsen. Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber 2’ er spækket med numre i verdensklasse, og for første gang i Skandinavien bliver der udført motocross-rampestunts i en cirkusforestilling. Billetsalget er netop startet i hele Danmark.

Ekstrem-cirkus i verdensklasse
Jubilæumsshowet er fyldt med ekstreme numre i verdensklasse, og sammen med Bubber og Julie vil I bl.a. møde motocrosstemaet FMX Danmark, som vil udføre de vildeste rampestunts hen over manegen på deres flyvende motorcykler. I luften får de selskab af linedanserne Danguir, som imponerer med en 7-mands-pyramide - på line. Det er aldrig før set i Danmark.

Så der er artisteri i verdensklasse på programmet, der bl.a. også rummer springakrobater i flotte formationer og de sødeste hunde med hele 6 rekorder i Guinness World Records.

Bubber fortæller:
- ”Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at lave Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow. Heldigvis bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 9. gang, jeg er med. De første 7 gange var bare i 90’erne. Jeg glæder mig til, at vi gør det igen, og så ovenikøbet med et jubilæum og Julie Berthelsen ved min side.

For mig er det action-fyldte i cirkus det fedeste. Jeg ser frem til braget, men det ville jo ikke virke, hvis der ikke også var det kunstneriske og poetiske twist, som der også skal være i cirkus. Det er den gode blanding, der gør, at cirkus har det hele, og sådan bliver det også i år. Jeg glæder mig til at fylde manegen med noget helt nyt. Vi har virkelig mange ekstreme hits med i år, og jeg elsker det”.

Julie Berthelsen fortæller:
- ”At jeg skal på turné med Cirkus Arena er ekstra specielt for mig. Det var kæmpe stort, da Cirkus Arena begyndte at komme til min by i Grønland i 80'erne. I Danmark er cirkus en del af kulturen, men fordi jeg var barn i Grønland, så har cirkus altid været helt anderledes for mig. Så personligt er det nogle helt specielle følelser, der ligger i at skulle være en del af Cirkus Arenas 65 års jubilæum.

Jeg kender jo godt det med at være på turné. Det kommer jeg selv fra. Men det her er bare et helt andet univers at rejse rundt med, som for mig fremstår eventyrligt. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve livet og atmosfæren i cirkus. At være med til at skabe stemningen i teltet sammen med Bubber og alle artisterne”.

Vilde jubilæumsstunts
De tre seneste år er Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestillinger blevet særlig godt modtaget af publikum, anmeldere og prisjuryer, som i 2019 tildelte 'Årets Talentpris' og prisen for 'Årets Bedste Nummer' til Cirkus Arena ved Den Danske Cirkuspris. I 2020 fortsætter Cirkus Arena den fornyende stil, når de fejrer 65 års jubilæum med nye vilde tricks i ærmet.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
- ”Vi oplever, at vi har skabt et koncept, som publikum synes om og vil genopleve. Det er cirkus der samler hele familien om en oplevelse, de kan være fælles om. En fascination af det ekstraordinære talent. En række ekstreme verdensartister der har trænet sig op til at kunne det næsten fysisk umulige, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det stadig bliver i øjenhøjde med publikum.

Bubber er en stor del af min cirkusfamilie, og det glæder mig, at han for 9. gang har sagt ja til at rejse med os ud i landet og sprede cirkusglæde til store og små. At vi så ovenikøbet har fået den talentfulde sangfugl Julie Berthelsen med på rejsen, gør, at vi står med et rigtig stærkt jubilæumsteam i 2020”.

For yderligere information eller aftaler om interview kontakt Cirkus Arenas pressekontakt Kristoffer Ditlevsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 31 10 10 06.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus