Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Cirkus Arena indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, og når du foretager en henvendelse til Cirkus Arena og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

1. Indsamling af personoplysninger

Når du besøger Cirkus Arena hjemmeside, www.arena.dk, er du fuldstændig anonym.
Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Vores billetudbyder Ticketmaster indsamler f.eks. følgende personoplysninger om dig: navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer ved køb af billet online. Køber du billet i Cirkus Arenas fysiske billetkontor indsamler vi dit navn og telefonnummer.

Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle, for at du kan anvende hjemmesidens funktioner. Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk eller valgfri. Hvis afgivelse af personoplysningerne er obligatorisk, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du muligvis ikke benytte den ønskede funktion.

For eksempel har vi brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse fra dig, fremsende billetter efter ønske osv.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne. Det er for eksempel, hvis du køber billetter på vegne af en anden, og du dermed videregiver personoplysninger til os.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen (f.eks. i relation til statens sikkerhed).
Indsamling til modtagelse af nyhedsbreve

Hvis du ønsker at modtage Cirkus Arenas nyhedsbrev med seneste nyt, inspirationsmateriale og gode tilbud mv. beder vi om dit samtykke til behandling af dit navn, din foretrukne cirkusby og din e-mail adresse.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen, eller skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Indsamling ved køb af billetter online via www.arena.dk

Alle billetkøb som foretages online sker gennem Ticketmaster, hvis hjemmeside du opretter dig som bruger på. Ticketmaster er i den forbindelse Cirkus Arenas databehandler af kundeoplysninger indsamlet gennem online billetkøb. Du kan læse Ticketmasters privatlivspolitik her.

Når du køber billetter online, giver du os samtidig samtykke til at modtage e-mails med følgende indhold:

• Information om din forestilling, herunder om aflysninger, ændringer til programmet eller særlige trafikale udfordringer. Disse informationer kan også modtages som SMS, hvis du har oplyst dit mobilnummer.
• En “Tak for dit besøg”-hilsen (modtages efter hver forestilling du har billet til).
• Information og tilbud, som relaterer sig til den eller de forestillinger du har set.
• Brugerundersøgelse hvor du selv vælger om du vil hjælpe os med at blive bedre og give feedback til cirkus.

I tilfælde af aflysninger eller pladsskifte

Vi anvender dit telefonnummer og/eller din e-mailadresse i tilfælde af aflysninger eller pladsskifte, så vi er sikre på, at du ikke møder op forgæves eller møder op på en forkert adresse. E-mails og SMS vedrørende information om din forestilling kan ikke afmeldes, da det er nødvendigt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med dit køb i tilfælde af aflysninger eller ændringer af cirkuspladsens adresse, så du ikke går forgæves.

Indsamling ved køb af billetter i Cirkus Arenas eget fysiske billetkontor eller pr. billettelefon 40 30 01 02

Når du retter henvendelse til Cirkus Arenas eget billetkontor på tlf. 40 30 01 02 og reserverer billetter, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dig, herunder dit navn, dit telefonnummer og betalingsform.

Disse oplysninger slettes ved cirkussæsonens afslutning ultimo august. Dog for så vidt angår dine købsoplysninger er vi forpligtet til at gemme disse i mindst 5 år ifølge bogføringsloven.

Se i øvrigt afsnittet ”Dine rettigheder” nedenfor.

Indsamling ved køb af gruppebilletter mm. gennem Cirkus Arenas salgsafdeling

Når du retter henvendelse til Cirkus Arenas salgsafdeling som står for salget af gruppe- og firmabilletter og reserverer billetter, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dig, herunder dit navn, dit telefonnummer, din virksomheds navn, CVR-nummer, betalingsform og din adresse til brug for gennemførelse af dit køb, fremsendelse af billetter med videre.

Når du køber billetter giver du os samtidig samtykke til at modtage e-mails med følgende indhold:

• Information om din forestilling, herunder om aflysninger, ændringer til programmet eller særlige trafikale udfordringer. Disse informationer kan også modtages som SMS, hvis du har oplyst dit mobilnummer.
• En “Tak for dit besøg”-hilsen (modtages efter hver forestilling du har billet til).
• Information og tilbud, som relaterer sig til den eller de forestillinger du har set.
• Brugerundersøgelse hvor du selv vælger om du vil hjælpe os med at blive bedre og give feedback til cirkus.

E-mails og SMS vedrørende information om din forestilling kan ikke afmeldes, da det er nødvendigt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med dit køb i tilfælde af aflysninger og ændringer af programmet, så du ikke går forgæves. Se i øvrigt afsnittet ”Dine rettigheder” nedenfor.

Indsamling ved brugerundersøgelser

Hvis du deltager i en brugerundersøgelse om din cirkusoplevelse, vil vi bruge besvarelserne i anonymiseret form til analyse og statistik. Ved besvarelse giver du samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig, herunder dit navn, din e-mail og eventuelt telefonnummer. Når du besvarer en brugerundersøgelse, samtykker du samtidig til, at vi gemmer din besvarelse. Når vi har analyseret din besvarelse vil den blive anonymiseret til brug for generel analyse og statistik.

Indsamling ved brug af chatfunktion på www.arena.dk

Hvis du anvender chatfunktionen på www.arena.dk og indtaster oplysninger om dig selv, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler oplysninger om dig, herunder dit navn og e-mail. For at vi kan følge op på din henvendelse, er dine kontaktoplysninger nødvendige, så vi kan sende dig et svar retur.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indsamling ved fremsendelse af jobansøgning til Cirkus Arena

Hvis du søger en stilling hos Cirkus Arena og fremsender ansøgning, CV, eksamenspapirer, anbefalinger mv, samtykker du i denne forbindelse til, at vi behandler de heri indeholdte personoplysninger i henhold til danske regler fastsat under artikel 88 i EU's persondataforordning samt Kriminalregisterbekendtgørelsen.

Indsamling gennem andre kilder

Vi kan også modtage dine personoplysninger fra andre kilder, herunder samarbejdspartnere, underleverandører i forbindelse med tekniske, betalings- og leveringstjenester, annoncenetværk, leverandører af analyseværktøjer, søgemaskineudbydere, kreditoplysningsbureauer, svindelovervågningsdatabaser og andre tredjepartsdatabaser, herunder sanktionslister, virksomhedsoplysninger og undersøgelsesværktøjer.

Vi opbevarer dine data

Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe det er relevant, og vi har et sagligt formål hertil, eller indtil du trækker dit samtykke til behandlingen tilbage. For så vidt angår dine købsoplysninger er vi forpligtet til at gemme disse i mindst 5 år ifølge bogføringsloven.

Videregivelse til tredjeparter

Personoplysninger afgivet til Cirkus Arenas online medier kan videregives til interne afdelinger i Cirkus Arena for at opfylde salgs- og supportforpligtelser.

Cirkus Arena deler personlige oplysninger med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at kunne løse kundeforholdets opgaver, herunder:

• Cirkus Arenas forskellige it–serviceleverandører, som stiller løsninger til rådighed for, at vi f.eks. kan sælge billetter, udsende nyhedsbreve, lave brugerundersøgelser, kampagner og lignende.
• Myndigheder i den udstrækning lovgivningen kræver det.
• Alle selskaber i vores koncern, dvs. datterselskaber, vores moderselskab og dets datterselskaber, som kan anvende dem til alle de ovenstående formål, som er beskrevet ovenfor.

Cookies

I forbindelse med besøg på Cirkus Arenas internet-domæner og web-tjenester, herunder arena.dk, indsamles der oplysninger i cookies. Det drejer sig om oplysninger, som fremkommer i dit elektroniske spor på hjemmesiden ud fra hvilke sider du besøger.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookie-politik, som du kan finde her.

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i afsnit 3 nedenfor.

Formålene med brug af information, som indsamles gennem cookies, er at analysere trafik, huske dine præferencer og gøre din oplevelse på hjemmesiden så god som mulig.

• Vi bruger egenproducerede cookies, som anvendes til at følge, hvordan siderne på Cirkus Arenas hjemmeside anvendes, samt til at forbedre opbygningen og afvikle driften af hjemmesiden.
• Vi bruger tredjepartscookies på Cirkus Arenas hjemmesider til at måle trafikken på websitet, som anonymiseres. Herunder blandt andet til udarbejdelse af statistik, sikre at du forbliver på samme webserver under dit besøg og til at styre hvilket indhold, der fungerer bedst for vores brugere.
• Vi tillader cookies og trackingpixels fra tredjeparter (Google og Facebook) for at kunne målrette vores markedsføring på andre hjemmesider, så vi kan vise dig information om de mest relevante cirkusoplevelser.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (se kontaktoplysningeri afsnit 8 nedenfor).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytte de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

I forbindelse med køb af billetter til en forestilling, som beskrevet i afsnit 2, kan vi kontakte dig via mail og telefonnummer, hvis der er aflysninger, ændringer til programmet eller f.eks. særlige trafikale udfordringer, som du skal være opmærksom på i forbindelse med din cirkustur. Dette samtykke kan ikke trækkes tilbage inden cirkusturen, da disse henvendelser ikke er af markedsføringsmæssig karakter. Ligeledes skal vi som minimum behandle oplysninger om dit navn, telefon-nummer og e-mailadresse for at kunne gennemføre dit billetkøb.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, f.eks. hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (se kontaktoplysninger i afsnit 8 nedenfor).

I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os.

Cirkus Arena
Årslevvej 6
4200 Slagelse
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet her.

6. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

7. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

8. Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig jvf. afsnit 5, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:


Cirkus Arena
Årslevvej 6
4200 Slagelse
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(Denne tekst er opdateret den 4. maj 2020)

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

40 30 01 02
Åbner igen medio marts 2021
Send evt. en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat
inden telefonen åbner

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus