Kolding

Cirkus Arena, Bubber og Julie
kommer til byen med nye eventyr

Alle i Cirkus Arena glæder sig til at tage jer med på eventyr i Kolding 10. og 11. juni 2023 i årets største og mest spektakulære cirkusforestilling. Rigtig cirkus for hele familien.
 
Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i en liga, der aldrig før er set i Danmark.
Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!
 
Oplev den verdensberømte jonglør Michael Ferreri, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferreri, som er en af de hurtigste til at gå på line.
 
Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og balancerer på hinandens skuldre som en 7-mands pyramide - på den højt udspændte line. Den balancerende trup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul. Der er ikke plads til fejltrin.
 
Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.
 
I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!
 
 
Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2023.
 

Cirkus Arenas 65 års jubilæum med Bubber og Julie Berthelsen i 2020
Slider

Spilledato

Lørdag 10. juni kl. 16
Søndag 11. juni kl. 14

Køb billet

Tlf. 40 30 01 02 eller online hos Ticketmaster.dk
Billetpriser mellem 190-380 kr. (ekskl. gebyr).

Køb online

Sted

Cirkusteltet står klar på den nye cirkusplads ved Vonsildvej.

Hent rute og find offentlig transport.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Søndag-mandag kl. 12-14 og tirs-fredag kl. 15-17)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus