Odense

Cirkus Arena, Bubber og Malene
kommer til Odense med nyt show

Alle i Cirkus Arena glæder sig til at tage jer med på eventyr i Odense fra 10. til 14. april 2024 i årets største og mest spektakulære cirkusforestilling. Rigtig cirkus for hele familien.
 
I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter succesen med den nye cirkusforestilling 'Cirkus Ifølge Bubber og Malene Qvist'.

Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, der er kendt fra poptrioen Sukkerchok og børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender.
 
Rigtig cirkus i verdensklasse
Oplev nervepirrende bungee-akrobatik fra teltets top og bliv betaget af cirkusverdenens stærkeste par, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records.

Glæd dig også til at blive forbløffet over luftartisten Morevas fortryllende bevægelser, når hun svinger i sit silkelagen under teltdugen og den verdensberømte akrobat Izossimov, som indtager de utroligste kropsstillinger – mens han konstant balancerer på sine hænder.
 
I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for voksne og børn. Glæd dig også til bl.a. at opleve magi, farefuld action og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der også har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!
 
 
Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.
 

Cirkus Arenas 65 års jubilæum med Bubber og Julie Berthelsen i 2020
Slider

Spilledato

Onsdag 10. april kl. 17
Torsdag 11. april kl. 17
Fredag 12. april kl. 17
Lørdag 13. april kl. 12
Lørdag 13. april kl. 15.30
Søndag 14. april kl. 12

Køb billet

Tlf. 40 30 01 02 eller online hos Ticketmaster.dk
Billetpriser mellem 190-380 kr. (ekskl. gebyr).

Køb online

Sted

Cirkusteltet står klar på Dyrskuepladsen i Odense.

Hent rute og find offentlig transport.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 31 10 10 06

(Åbent søndag kl. 12-17. Indtil da send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus