Maribo

Cirkus Arena, Bubber og Malene
kommer til byen

Alle i Cirkus Arena glæder sig til at tage jer med på eventyr i Maribo 30. juni 2024 i årets største og mest spektakulære cirkusforestilling. Rigtig cirkus for hele familien.
 
I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter succesen med den nye cirkusforestilling 'Cirkus Ifølge Bubber og Malene Qvist'.

Sammen med Bubber og Malene vil I opleve prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus!

Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, der er kendt fra poptrioen Sukkerchok og børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klumps Julekalender.
 
Rigtig cirkus i verdensklasse
Oplev nervepirrende bungee-akrobatik fra teltets top og cirkusverdenens stærkeste par, som imponerer i deres nyopfundne balancenummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder – og sætter tiden i stå.
 
Glæd dig også til at blive forbløffet over luftartisterne Duo Garcia, som flyver over manegen på deres rumraket, mens de udfører svimlende akrobatik, og de vilde BMX-ridere som indtager manegen med vovefulde stunts og dristige cykel-tricks på ramper.
 
I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Oplev også magi, farefuld action og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser samt de fjollede æsler, der har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!
 
 
Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2024.
 

Slider

Spilledato

Søndag 30. juni kl. 15

Køb billet

Tlf. 40 30 01 02 eller online hos Ticketmaster.dk
Billetpriser mellem 190-380 kr. (ekskl. gebyr).

Køb online

Sted

Cirkusteltet står klar ved Maribo Hallerne.

Hent rute og find offentlig transport.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Åbent dagligt kl. 12 - 17. Indtil da send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus