FIRMA-ARRANGEMENT

MØDE, PRÆSENTATION, MAD OG UNDERHOLDNING

I Cirkus Arena har vi 65 års erfaring med at afholde firmaarrangementer for både store og små virksomheder. Det gør os til den helt rigtige partner for dig, der ønsker at invitere dine kolleger, samarbejdspartnere og kunder til et firmaevent, der ikke skal begrænses af mødelokalets sædvanlige rammer.

FIRMAEVENTS I CIRKUS ARENA

Få ting knytter bånd mellem medarbejdere, samarbejdspartnere og nøglekunder, og styrker virksomhedens vej mod et overordnet mål så godt som et underholdende og velplanlagt firmaarrangement.


Ved et firmaarrangement kan du sørge for, at alle firmaets nøglepersoner får talt sammen og får lært virksomhedens strategi og mål 100 % at kende. Det vil uden tvivl skabe stærkere forhold mellem alle deltagere, gavne virksomheden på sigt og dermed sikre en stabil og sund forretning.

Vi tilbyder jer at lade det atmosfærefyldte cirkustelt danne rammen om et unikt og skræddersyet firmaarrangement, som opfylder lige præcis jeres ønsker. I kan selv stå for alt indholdet på dagen, men vi kan også være behjælpelige med alt det, I ønsker. Vi kan bl.a. sørge for lækker middag undervejs, stemningsskabende showdansere til de store højdepunkter, og underholdende indslag, så deltagerne kommer hinanden ved.

Vi har plads til 1750 personer på stolerækkerne eller op til 1200 spisende gæster ved runde borde. Derudover rummer teltet optimal mulighed for, at talerne kan få alle deltagernes opmærksomhed, når de indtager vores cirkusmanege, som hele teltet er bygget op omkring. Det er desuden muligt at placere bannere med firmalogoer i manegen, så jeres logo kommer med på alle gæsternes billeder fra dagen til branding af jeres virksomhed.

Den store runde cirkusmanege, hvor alle har godt udsyn, er således også ideel, hvis I skal lancere et nyt produkt til et bredere publikum, eller hvis jeres ansatte skal introduceres til nye produkter eller strategier. I cirkusteltet er det kun fantasien, der sætter grænser.

HVORFOR HOLDE DIT EVENT I CIRKUS ARENA?

Argumenterne er mange. Du finder de vigtigste grunde her:


1) DIN SPARRINGSPARTNER
Godt nok har vi i Cirkus Arena 65 års erfaring med at stå for forskellige typer firmaarrangementer, men planlægningen foretager vi altid i samarbejde med dig som kunde. Når I vælger at afholde et firmaarrangement og tager kontakt til os, vil vi i samarbejde finde ud af, hvad jeres ønsker og behov er, hvorefter vi vil komme med rådgivning og forslag. I cirkusteltet er der ikke to aftener der er ens.

2) FORBLØF DINE GÆSTER
Et cirkustelt er en helt unik lokation. En atmosfære fyldt med både nærvær, fuld koncentration, nostalgi, eventyr og samtidig et brud på normaliteten. Her er kanonkonger blevet skudt ud af kanoner, de sidste cirkuselefanter har fået deres bifald, og motorcykler er fløjet gennem luften ud og ind mellem hinanden.

Den faste eventyrramme, hvor der er plads til de kreative indspark og højtflyvende idéer, kan blive hjertet i dit event.

Og så kan årets cirkusartister også støtte op om din præsentation og levere underholdning undervejs i det omfang, I ønsker.

3) VI KOMMER TIL JER
Det smukke ved cirkus er også, at vi kan komme ud til alle landets byer. Vi er fleksible og sørger for, at pladsforholdene er i orden, så teltet kan blive sat op og danne rammen om dit arrangement.

VORES FORSLAG TIL PROGRAM

• 10.00 – 10.30: Ankomst, garderobe, formiddagsforplejning samt seating


• 10.30 – 15.30: Cirkusteltet er til fri disposition til oplæg etc.

Undervejs kan der være indlagt:
• Frokost

• Eftermiddagsforplejning i cirkusteltets bar

• Udvalgte artistnumre

Dagen kan afsluttes med:
• 15.30 – 16.00: Rundvisning backstage

• 16.00 – 17.00: Seating i cirkusteltet

• 17.00 – 20.00: 3-retters middag med fuld cirkusforestilling i cirkusteltet

Endeligt program udarbejdes efter jeres ønsker.

SE EKSEMPEL PÅ PLAN OVER CIRKUSTELTET MED RUNDBORDE

(Klik på illustrationen)

BOOK FIRMA-ARRANGEMENT

Hvis du er interesseret i at benytte Cirkus Arena til din næste firma-event, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 48 65 83, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende en forespørgsel, hvorefter vi vil kontakte dig.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus