UNDERHOLDNING

SANG, DANS OG AKROBATIK
MED INTERNATIONALE ARTISTER I VERDENSKLASSE

Cirkus Arena har leveret verdensklasse underholdning til alle aldersgrupper i 65 år. Vi ved hvordan man sammensætter en festlig aften med nærvær, glæde og nervepirrende højdepunkter.

6-STJERNET UNDERHOLDNING

Flere af vores artister har vundet internationale priser, og i 2019 løb vores artister med begge artist-priser ved Den Danske Cirkuspris for hhv. ‘Årets Talent’ og ‘Årets Bedste Nummer’.

Vi har professionelle konferencierer, der med stor erfaring kan præsentere aftenens indslag og samtidig give plads til den værdifulde snak, der opstår ved bordene under middagen.


Når I booker cirkusteltet til et event, arbejder vi med 4 forskellige muligheder for at skabe det perfekte underholdningsprogram til jer, og i samarbejde finder vi ud af, hvad der passer bedst til jeres ønsker. Se årets artister her.

• Vi leverer et fuldt show med underholdning i verdensklasse og internationale artister.

• Repræsentanter fra jeres arrangørudvalg bliver inviteret ind og se årets forestilling. De udvælger herefter de af Cirkus Arenas numre, der skal vises ved jeres arrangement.

• Udvalgte numre fra Cirkus Arenas forestilling valgt af jeres repræsentanter, blandet med festlige indslag fra jeres virksomhed.

• Vi kan også sammen finde de rette kunstnere og den type underholdning, du ønsker.

SE HVAD SHOWET I 2021 BYDER PÅ

HØR HVAD PUBLIKUM SYNTES OM SHOWET I 2019

BOOK UNDERHOLDNING

Det er muligt at gøre Cirkus Arenas show til en del af dit arrangement, uanset om det gælder en firmafest, jubilæumsfest, sommerfest m.m. Hvis du er interesseret, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 48 65 83, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende en forespørgsel, hvorefter vi vil kontakte dig.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du ønsker at reservere billetter med rabat

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus