Oplev Danmarks største halloweenshow
fra 13. - 22. oktober 2023

HALLOWEEN CIRKUS fører atter engang børnefamilierne sikkert gennem årets mest uhyggelige højtid. Det er ikke cirkus, som du kender det fra Cirkus Arena med forbløffende artisteri. Det er et nytænkende koncept skabt af Clemens baseret på teater, dans og gys.

I det der allerede tenderer til at blive en efterårstradition, samles sangere, skuespillere, influenter og dansere i et kæmpe totalshow.

Er du til musikalske ørehængere, farlige tricks, ildkanoner og skrupskørt skuespil? Så er det nu du kan sikre dig billetter til efterårsferiens store begivenhed, HALLOWEEN CIRKUS med dette års foruroligende fortælling:

DRACULA - VERDENS STØRSTE VAMPYR MED MINDREVÆRD
Bram Stokers kendte karakter, Dracula er blevet for stor til sin blodfattige hjemstavn, der ligesom ikke kan rumme hans grandiose format. Han vil til London og hænge ud med rigtige verdensvampyrer.

Men da han indser, at det finere selskab er en blodappelsinjuicedrikkende, lukket kreds, der latterliggør hans middelalderlige vampyrvaner, erklærer han krig. I en humoristisk revy mødes Draculas varmblodede temperament, med den iskolde og beregnende, vestlige vampyrunion.

Dracula må stampe alle sine farligste venner op af jorden for at drage til den store battle på slagmarken, hvor det én gang for alle skal afgøres, hvem der er verdens største vampyr (med mindreværd)!

Indtil 22. oktober 2023.

På Bellahøj cirkusplads i København


★ ★ ★ ★

Stor jubel blandt ungerne.
Dracula er underholdende uhygge.

Musikmagasinet GAFFA

Se højdepunkter fra sidste års Halloween Cirkus herunder
Bubber præsenterer Cirkus Arenas 65 års jubilæum i 2020
Forestillingen er ikke traditionelt cirkus, som du kender det, men en produktion skabt af Clemens med gys, dans, gøgl, sang og teater.
- Forestillingen anbefales til børnefamilier fra 5 år.

- Alle inviteres til at dukke op i Halloweenudklædning, da der uddeles uhyggeligt gode præmier til dagens bedste udklædninger.

- Der anvendes stroboskop-lys i forestillingen.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Åbent dagligt kl. 12 - 17. Indtil da send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus