Danmarks nye familietradition i efterårsferien

Fra 13. oktober kan du opleve et storslået, unikt Halloweenshow, som du aldrig har set magen til på Bellahøj cirkusplads.

Med hele Danmarks Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg i front og verdens skrækkeligste cirkusartister. Clemens er forfatter og iscenesætter og Patrick Spiegelberg, der har skabt halloweenmonstre for Tivoli og Halloweensuccesen Horror Drive Thru, sørger for at det bliver en uhyggelig flot oplevelse.

Showet er for hele familien og blander suset fra cirkus med fortællekunsten fra teatret tilsat ny musik. En totaloplevelse med de bedste cirkusartister og en spændende historie i børnehøjde.

Gys for hele familien & Hikken fra Helvede!
Årets spektakulære Halloween Cirkus handler om cirkusdirektøren Owen Hall (Patrick Spiegelberg), som har samlet en gruppe af cirkusverdenens største freaks for at skabe det største Halloween-show nogensinde.

Owen, der er tidligere mobbeoffer, ønsker nemlig at give dem der mobber en lærestreg ved at bevise, at skæve eksistenser i virkeligheden har det sjovere end dem, som peger fingre ad andre. Til Owens store skræk bliver hans show dog ødelagt, da hans artister én for én pludselig forsvinder ind i underverdenen med en klovn (Clemens). Klovnen håber, at artisterne med deres imponerende vovestykker forhåbentlig kan give hans gruopvækkende gemalinde Szkrækilda (Szhirley) så stort et chok, at hendes hikke fra helvede bliver kureret.

Glæd dig til at opleve artisterne Frk. Tagbrand, De Skæggede Tvillingesøstre, Den Blinde Knivkaster, The Electric Boogiemen, ildspyeren Fru Drageånde og ikke mindst trapezartisterne Wuhan Clan.

Et humoristisk og gruopvækkende Halloweenshow, hvor alle væsner har noget at lære. Men hvad dét går ud på, bliver først afsløret til Halloween.

Opføres fra 13. - 31. oktober.

Premiere 13. oktober 2022
på Bellahøj cirkusplads i København


Kom i Cirkusland til halv pris!

Med en billet til Halloween Cirkus kan du spare 50 % på entrébilletten til Cirkusland i Slagelse, som har åbent i efterårsferien fra 15. - 23. oktober.

Du skal blot fremvise din Halloween Cirkus-billet ved indgangen til Cirkusland, hvor der i efterårsferien også fejres halloween.
Bubber præsenterer Cirkus Arenas 65 års jubilæum i 2020
MEDVIRKENDE
Szirley
Patrick Spiegelberg
Clemens
Patrick Berdino
+ verdens skrækkeligste cirkusartister

Forestillingen er en co-produktion mellem Clemens og Cirkus Arena.

- Forestillingen anbefales til børnefamilier fra 5 år.

- Alle inviteres til at dukke op i Halloweenudklædning, da der uddeles uhyggeligt gode præmier til dagens bedste og værste udklædning.

CIRKUSLAND OG VINTERKVARTER:
Årslevvej 6
4200 Slagelse, Danmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KØB BILLET online døgnet rundt hos Ticketmaster

BILLETKONTOR:

For personlig betjening tlf. 40 30 01 02

(Billetkontoret har lukket for telefonisk henvendelse pt.)

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvis du har brug for hjælp til billetbestilling

Virksomheder og grupperabat
Hold din fest i cirkus